Info legale

 1. POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Website-ul www.deltamarket.ro, este web-site dezvoltat in cadrul proiectului “Cooperare pentru promovarea produselor si serviciilor cu specific local din teritoriile GAL”, proiect finantat de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, prin Fondul European pentru Dezvoltare Rurala, prin PNDR 2014 – 2020, Leader, Sub-Masura 19.3, implementat de catre Asociatia G.A.L. RAZIM, in calitate de lider, in parteneriat cu Asociatia Grupul de Actiune Locala Dobrogea de Nord, Asociatia G.A.L. Delta Dunarii, Asociatia GAL Oamenii Deltei.

Folosirea acestui website implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate și detaliate mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Asociatia G.A.L. RAZIM, denumita in continuare Administrator, iți asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Administratorul oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe website-ul www.deltamarket.ro. Utilizatorul nu are dreptul de a descărca sau de a modifica și reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor administratorului,  fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.deltamarket.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru administratorul sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

2.  DREPTUL DE AUTOR AL ADMINISTRATORULUI ASUPRA INFORMAȚIILOR PUBLICATE PE WEBSITE

Întregul conținut al website-ului www.deltamarket.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea administratorului și a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 modificată și completată de Legea nr. 74/2018) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul administratorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Se permite folosirea website-ului www.deltamarket.ro doar în limitele menționate în prezentul document.

Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la galrazim@gmail.com.

3. POLITICA DE PREȚURI. PRODUSELE ȘI SERVICIILE OFERITE PE WEBSITE UL WWW.DELTAMARKET.RO

Produsele comercializate prin intermediul www.deltamarket.ro se livrează vrac sau în ambalajul original al producătorului.

Produsele și serviciile prezentate pe website-ul www.deltamarket.ro sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Prețurile produselor prezentate se actualizează în timp real, conform celor agreate cu producătorul, și pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Prețurile produselor nu includ costurile de livrare.

4. MODALITĂȚI DE PLATĂ DISPONIBILE (CUM PLĂTESC?)

Plata produselor comandate prin interemediul website-ului www.deltamarket.ro se poate efectua cu plata ramburs numerar la livrare, în momentul primirii produsului, prin achitarea acestuia către producatorul local – pe baza bonului fiscal aferent comenzii sau chitanței aferente contravalorii facturii emise (disponibil pentru persoane fizice și juridice).

5. MODALITĂȚI DE LIVRARE A PRODUSELOR (CUM CUMPĂR?)

Administratorul iși rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților (e-mail sau telefon). Lista produselor de pe website ul www.deltamarket.ro se actualizează saptamanal.

 6. TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR

Termenul de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. Toate produsele ambalate, comercializate pe website-ul www.deltamarket.ro , beneficiază de condiții de valabilitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorului.

Administratorul nu este responsabil de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.

Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail  inregistrata a producatorului local. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

7. POLITICA DE RETUR

Clientul poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situații:

 1. Produse care nu sunt conforme cu specificațiile de pe website. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta, clientulpoate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către producatorul local.
 2. bProduse care au fost livrate greșit.Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientulpoate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către producatorul local.
 3. Renunțarea la cumpărare.În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu toate aspectele menționate în prezentul document.
8. COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE WEBSITE-UL WWW.DELTAMARKET.RO

Utilizatorii care accesează website ul www.deltamarket.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe website după o aprobare prealabilă. Administratorul iși rezervă dreptul de a nu publica pe website comentarii cu un conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, care conține viruși și texte reprezentând e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Administratorul nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe website, conform articolelor. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă Administratorul și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite (prin orice modalitate) pentru a fi publicat pe website sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei alte persoane.

9. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Administratorul garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către administrator pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse noutăți și oferte speciale, promoții și evenimente organizate, doar cu acordul prealabil al utilizatorului.

Prin crearea unui cont pe website-ul www.deltamarket.ro, orice client este de acord, în mod automat, cu introducerea informațiilor sale în baza de date pentru promoții, oferte și noutăți.

Utilizatorii pot solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii din baza de date, se va trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa galrazim@gmail.com.

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În concordanţă cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată și completată prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 și prin Decizia ANSPDCP nr. 99/2018 privind încetarea aplicabilității unor acte normative cu caracter administrativ).

Administratorul are obligația de a administra, în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate, a informării prin intermediul campaniilor de newsletter referitor la noutățile Administratorul (oferte comerciale, situația contului de utilizator sau evenimente organizate).

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificarile și completările ulterioare.\=

Administratorul are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică, numai pentru scopurile specificate mai jos:

PRINCIPII DE PRELUCRARE:

 1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai în scopurile specificate, clare și legitime, iar acestea nu sunt prelucrate în alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
 2. Datele cu caracter personal trebuie să fie adecvate, relevante și neexcesive în raport cu scopul pentru care sunt colectate și/sau prelucrate ulterior.
 3. Datele cu caracter personal trebuie să fie exacte și, dacă este necesar, să fie actualizate sau șterse în conformitate cu cererile dumneavoastră. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru ștergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, având în vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate în continuare.
 4. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu se păstrează mai mult timp decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
 5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în condiții de securitate și astfel se asigură un nivel de protecție împotriva accesului neautorizat sau ilegal și, de asemenea, în fața pierderii, distrugerii sau deteriorării acestora.
 6. DELTA MARKET nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa de e-mail pe website-ul deltamarket.ropoate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
 7. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încalcărea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Administratorul păstrează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului www.deltamarket.ro, conform cerințelor Regulamentului European 2016/679.

Categoriile de date personale prelucrate de către Administrator sunt:

 • Pentru persoane fizice: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare (domiciliu sau birou) și numărul de telefon.
 • Pentru persoane juridice: adresa de livrare și CUI (în vederea întocmirii facturi fiscale);

Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la la adresa de e-mail galrazim@gmail.com.

Drepturile care pot fi exercitate, în mod individual sau cumulat, de către dumneavoastră, cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal sunt urmatoarele:

 1. Dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal, aflate în posesia Administratorul;
 2. Dreptul de a solicita administratorului să rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
 3. Dreptul de a solicita ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse în momentul în care nu mai sunt necesare;
 4. Dreptul de a solicita administratorului să vă furnizeze datele cu caracter personal obtinute direct de la dumneavoastră și, dacă este posibil, să transmită acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);
 5. Dreptul de a retrage consimțământul cu privire la prelucrare, în orice moment;
 6. Dreptul de restricționare a prelucrării – în cazul unui litigi cu privire la corectitudinea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
 7. Dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

 

11. Soluționarea litigiilor

Orice litigiu apărut între Client și administratorul va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă, în scris, prin posta electronica, la adresa: galrazim@gmail.com.În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email galrazim@gmail.com.