Afișez toate cele 5 rezultate

 • cos craciun cu miere

  Mierea consumată în fagure deține calități speciale , pentru că în fagurele de ceară, valoarea superioară mierii este mult sporită prin aportul de vitamine conținute de ceară, în special vitamina A , retinol, precum și alte substante și principii active, care prin procesul de masticație trec din ceară în organismul uman, odată cu mierea ingerată. Acțiune de curățare și dezinfecție a dinților.

  50,00 lei
 • miere poliflora

  De cele mai multe ori MIEREA POLIFLORĂ este mai închisă față de celelalte sortimente. Putem avea miere polifloră galbenă, roșiatică, portocalie în funcție de sezonul în care ne aflăm. Mierea provenită din florile primăverii sau începutului de vară are o culoare ușor mai deschisă, căci așa sunt și florile. Spre sfârșitul verii sau chiar începutul toamnei, plantele au culori roșiatice, portocalii, astfel că mierea va împrumuta din nuanțele acestea.
  Așadar, dacă te întrebai de ce există mai multe variante de culori în ceea ce privește mierea polifloră, acesta este motivul și poți consuma cu încredere fără să ții cont de acest aspect.
  By Ana-Maria Grigorean
  30,00 lei
 • Miere poliflora cu fagure

  Mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere ca actiune terapeutică, ea îngllobând nectarul de la câteva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si împrumutând ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele .

  35,00 lei
 • Miere rapita

  Știați că ...?
  Mierea conţine microelemente asemănătoare cu cele din sângele uman. Se asimilează foarte uşor şi deţine proprietăţi antibacteriene, bacteriostatice, regenerative şi calmante. Mierea este un remediu eficient pentru bolile hepatice, digestive, renale sau ale sângelui
  25,00 lei
 • Miere salcam

  🐝Ştiaţi că o albină este de 20 de ori mai puternică decât un cal, întrucât ea poate deplasa pe un teren plan o greutate de 20 de ori mai mare decât greutatea corpului ei, pe când un cal tractează abia un corp egal cu greutatea sa proprie?
  Stupina Aneimari #nobilulgustalmierii#
  40,00 lei