Afișez toate cele 4 rezultate

 • miere floarea soarelui

  Mierea de floarea soarelui este singurul sortiment de miere care conține lecitină în stare pură, o substanță foarte benefică pentru memorie. Din acest motiv, este recomandat ca elevii, studenții sau persoanele care învață mult să consume zilnic 2-3 lingurițe de miere de floarea soarelui.
  Mierea de floarea-soarelui este o miere monofloră, cu o culoare plăcută de galben închis sau auriu. Aceasta surprinde prin gustul fructat, parfumat, ce te duce cu gândul la zilele arzătoare ale verii și îți amintește de razele puternice ale soarelui.
  Ce s-ar putea să nu știi, însă, este faptul că această miere este una dintre cele mai energizante sortimente. Mierea captează energia și căldura solară după care floarea-soarelui tânjește, ceea ce îți oferă ție un boost în zilele „fără chef”. Aceasta este utilizată ca un remediu natural pentru oboseală, stare de anemie, efort fizic sau intelectual.
  De asemenea, mierea de floarea-soarelui are în componentă vitaminele E, P și B, precum și uleiuri volatile, flavonoizi și substanțe minerale. Astfel, ea stimulează sistemul imunitar și este adesea recomandată pentru remedierea durerilor în gât sau a bronșitei.
  25,00 lei
 • miere tei

  Încă din cele mai vechi timpuri, mierea de tei este folosită drept antibiotic natural pentru prevenirea bolilor și menținerea unei sănătăți înfloritoare.
  Mierea de tei este foarte bună din punct de vedere al potențialului terapeutic. Aceasta poate ameliora probleme ale sistemului nervos, stările de anxietate, stările de depresie și chiar insomnia. O linguriță de miere de tei consumată înainte de culcare este mult mai eficientă decât administrarea oricărui alt somnifer.
  Mai mult de atât, mierea de tei este faimoasă pentru acțiunea sa asupra sistemului respirator, având capacitatea de tă conținutului ridicat în atioxidanți, iar o mască de par cu miere de tei te ajută la obținerea unui efect hidratant al acestuiaa stimula și a ușura secreția de mucus, ceea ce o face utilă în tratarea laringitei, bronșitei, a tusei și a iritațiilor gâtului.
  Mierea este un ingredient cu virtuți cosmetice deosebite. Adaugând mierea de tei in compoziția măștilor faciale poți preveni și ameliora acneea 
  30,00 lei